MDM-as-a-service

Med MDM-as-a-service kan du undgå at bruge tid på opsætning og ændring af dine konfigurationer på mobile enheder samt på én og samme tid sikre, at du konstant har mobile enheder, der følger din it-politik og understøtter forretningens stigende krav om den rette tilgængelighed. Samtidig kan du sove roligt om natten med vished om, at sikkerheden er i top.

Læs mere om MDM-as-a-service

Mobility-as-a-Service (MaaS)

Med ADmires Mobility-as-a-Service (MaaS) kan du holde fokus på din kerneforretning i stedet for manuelt at holde styr på dine medarbejderes  smartphones og tablets. Hvem har hvilke enheder? Hvordan er det med sikkerheden? Bliver retningslinjerne overholdt? Har medarbejderne ubrudt adgang til data og bliver ubudne gæster holdt væk? MaaS er svaret på netop disse udfordringer.

Læs mere om Mobility-as-a-Service

Client-as-a-Service (CaaS)

Med en Client-as-a-Service (CaaS) løsning fra ADmire kan du bruge kræfterne på din kerneforretning i stedet for manuelt at holde styr på virksomhedens klienter. Hvem har hvilke enheder og modeller, har de alle installeret antivirus og hvordan er det med sikkerheden generelt?

Læs mere om Client-as-a-Service

Carepacks

Undgå uforudsete omkostninger og besvær med dine slutbrugeres devices. Med en Carepack fra ADmire sikrer du, at omkostningerne ikke løber løbsk. Skulle uheldet være ude, sørger vi for hurtig og ubesværet fejlafhjælpning.

Læs mere om vores Carepacks