MDM - Mobile Device Management

ADmire tilbyder flere forskellige MDM-platforme fra de førende udbydere. – både Cloud og on-premise løsninger, fra en række producenter, herunder IBM MaaS360, 7P MDM, Citrix og Microsoft. De har alle det til fælles, at de garanterer sikkerheden på dine mobile enheder, øger din produktivitet og sikrer, at du ikke skal administrere dine mobile enheder.

MDM sparer ressourcer

Med Mobile Device Management (MDM), har du overblikket over alle virksomhedens mobile enheder og du kan nemt og enkelt udrulle indstillinger og applikationer fra centralt hold. Ligeledes kan du også med få klik konfigurere nye enheder, så de er klar til brug med mail, kalender og indstillinger. Dette giver dig en væsentlig ressourcebesparelse.

MDM øger din produktivitet

Men MDM handler ikke kun om at spare interne ressourcer. Derimod giver en MDM løsning både øget produktivitet, ressourcebesparelser og en højere sikkerhed på dine mobile enheder. En MDM løsning øger din virksomheds produktivitet ved at der altid er det rette “indhold” på medarbejdernes mobile enheder, der understøtter deres arbejde. Dette kunne f.eks. være adgang til fællesdrev, Sharepoint, Box eller anden ekstern storage. Det kan også være egenudviklede eller 3. parts applikationer, der understøtter den forretning, som medarbejderne er sat i verden for at understøtte. Generelt giver en MDM løsning mulighed for at de mobile enheder i marken principielt får samme adgange som pc’erne hjemme på kontoret, hvorfor arbejde der før kun kunne udføres på en pc, nu også kan udføres på en mobil enhed, mens medarbejderne er på farten.

Sikkerhed

Mails og dokumenter kan krypteres og brugerne kan kun komme på virksomhedens netværk, hvis de opfylder de gældende retningslinjer. Ved uregelmæssigheder kan der sendes en besked til medarbejderen og eventuelt også til nærmeste leder.

MDM-systemet giver virksomheden kontrollen tilbage, når det gælder data - uanset hvilke mobile enheder, der benyttes. Og skulle enheden blive væk, kan den slettes fra centralt hold, enten totalt eller kun virksomhedens data.

Og igen er målet en bedre bundlinje og midlet er via MDM at øge sikkerheden og lette de administrative processer.

Effektiv administration

Administrationen af  MDM-platformen varetages af ADmire. Vi sætter systemet op og opdaterer løbende. Konfiguration sker centralt, så opdateringerne “skubbes ud” på medarbejdernes enheder. Rapporteringen er et godt ledelsesværktøj, fordi du  har overblik over hele din portefølje af mobile enheder. Dette giver grundlaget for, at du kan optimere dine fremtidige investeringer i mobilitet.

MDM giver bedre bundlinje

Således er målet at øge produktiviteten, spare interne ressourcer, højne sikkerheden og dermed samlet skabe en bedre bundlinje - og midlet er MDM.

 

 

Hvorfor MDM-as-a-Service?

  • En fast månedlig pris alt inkluderet
  • Øget produktivitet i din forretning
  • En fleksibel og 100% skalerbar løsning
  • ADmire varetager al administration og  håndtering  af dine mobile enheder
  • Styr på din portefølje af mobile enheder
  • Indførsel af de ønskede retningslinjer og mulighed for at følge op på dem
  • Sørger for, at sikkerheden er i top på dine mobile enheder.