Network-as-a-Service (NaaS)

Netværket er fundamentalt i din it-infrastruktur. Derfor skal netværksdriften være stabil, sikker og professionel. Men det er vores erfaring, at det er lige så vigtigt, at den er fleksibel og skalerbar, og præcis det opnår du med Netværk-as-a-Service (NaaS)  hos ADmire.

NaaS en outsourcingaftale, hvor vi håndterer udviklingen og driften af dit netværk til en fast pris pr. måned, hvor ALT er inkluderet. En NaaS-aftale kan både tegnes på nuværende og nyt hardware eller en kombination heraf. NaaS udføres på førende producenter som fx HP og Cisco.

En NaaS-aftale indledes med en afdækning af dine behov, så vi kan skræddersy en løsning præcist efter dit ønske. En typisk NaaS-aftale indeholder nedenstående:

  • Service og supportaftale, hvor vores tekniske support fejlfinder og afhjælper remote, og vores netværkskonsulenter gør det onsite ud fra aftalt SLA. Service og supportaftalen inkluderer både hard- og software.
  • Konfiguration og monitoreringsaftale, hvor netværksudstyret konfigureres og der etableres netværksovervågning, så vi proaktivt kan overvåge workload og performance og reagere inden flaskehalse opstår og kritiske nedbrud truer. Herudfra kan vi ligeledes rådgive om udviklingen af dit netværk. En monitoreringsaftale indledes ud over installation af netværksovervågning og konfiguration af udstyr ligeledes med en netværksdokumentation. I aftalen er også inkluderet ændringer i konfiguration af netværket i perioden.
  • Rådgivning om eventuel nyerhvervelse af udstyr samt opsætning og kabling heraf.

Hvorfor NaaS?

  • Du har fast pris på driften af dit netværk uden ekstraomkostninger – alt inkluderet
  • Dit netværk er dækket imod inde- og udefrakommende skader med en Carepack
  • Du har tilknyttet en teknisk support som varetager al konfiguration og overvågning af dit netværk.
  • Vi sørger for, at en netværkstekniker stiller på jeres adresse inden for fx 4 timer ved fejl, der ikke kan udbedres remote.
  • Ingen nødvendig investering i ny hardware. Vi sørger for, at det leverede udstyr altid er funktionsdygtigt ligesom allerede eksisterende udstyr kan være omfattet. Du betaler kun for udvidelser til netværket.