Hurtig adgang til ressourcer & kompetencer

Med ADmire i din telefonbog er dine nødvendige IT-kompetencer ikke længere end et opkald væk.

Har du store eller små udfordringer med din daglige IT drift eller mangler du blot en IT kyndig hånd, står vi i ADmire altid klar til at hjælpe og agere Din IT mand.

Vi hjælper blandt andet med reparation af hardware, opsætning af nye printere eller arbejdsstationer, installation af software, netværksopsætning, genopretning af computere eller dataredning

Hvordan kommer hjælpen til dig?
Hos ADmire kan du få hjælp af enten vores teknikere eller team af konsulenter afhængigt af, hvilket arbejde der skal udføres. Vi kan enten udføre det remote, hvor vi guider over telefonen, eller vi kan fysisk komme ud til dig. Har du et større nedbrud eller blot behov for akut hjælp kan du bestille en strakskonsulent, der er på din lokation inden for 4 timer.

Professionel og fleksibel
Med ADmire får du en professionel og fleksibel samarbejdsparter. Vores teknikere og konsulenter er certificerede inden for deres fagområder og står altid til rådighed for at hjælpe dig med netop dine udfordringer.

Hvad er prisen for Din IT-mand?
Vores ydelser kan enten afregnes pr. stk./time eller du kan købe et klippekort så stk./timeprisen reduceres. Har du større opgaver kan du på fast pris leje en mand i fx en uge eller to, hvor vedkommende udelukkende servicerer dig på din lokation.