5 gevinster du får ved at outsource din IT

Der er mange gode grunde til at outsource din IT til en Managed Service Provider (MSP)…

Overbevis ledelsen om IT-sikkerhed

Føler du, at du løber hovedet mod muren, hver gang du prøver at overbevise din ledelse om at spytte penge i at styrke jeres IT-sikkerhed? Så er du ikke alene. I dette blogindlæg får du fem gode råd, der kan hjælpe dig med at overbevise din ledelse om vigtigheden af at sikre jeres virksomhed mod hackerangreb.

Få mere ud af din IT med asset management

Med asset management får du et stærkt værktøj, der er udviklet med det formål at give den komplette styring af alle endpoints og tilbehør fra vugge til grav. Fordelene er mange, og i dette indlæg kan du læse om nogle af dem.

Tjekliste: Undgå ransomware angreb

Igennem rådgivning af mere end 200 små og store danske virksomheder har ADmires sikkerhedskonsulenter samlet en bruttoliste af de 9 typiske elementer…

Jeg har spildt væske på min bærbare PC – hvad skal jeg gøre?

Techsave renser tusindvis af enheder hvert år med en succesrate på over 80%. Samtidig med at du sparer penge, er du også med til at reducere CO2-belastningen på miljøet ved at genoplive dit ødelagte udstyr i stedet for at købe nyt.

Datasikkerhed

Fakta om udviklingen fra MDM over EMM til UEM

Anvendelsen af mobile enheder på arbejdspladserne er blevet mere og mere udbredt. Dette stiller langt højere krav til datasikkerhed, hvilket har resulteret i en udvikling i udbuddet af forskellige sikkerhedssystemer.